Filiaal: MIERLOSOMEREN
 


Over Del Limone

Wij zijn Dylan Ploegmakers en Simone Allard, sinds een aantal jaar tijd woonachtig in het Mierlose Kersendorp. Nadat wij enige ervaring binnen de horeca hebben opgedaan is het idee bij ons ontstaan om onze eigen pizzeria te openen. Dylan bakte al geruime tijd pizza' s met zijn foodtruck 'De Rijdende Pizzaboot'. Het recept en de manier van bereiden werd opgemerkt door klanten. Deze pizza' s verdienen een vaste locatie! 

Daarnaast vinden wij het van belang dat men zich op hun gemak voelt binnen onze zaak. Het interieur nodigt uit om plaats te nemen en daar te genieten van een warm kopje koffie, een borreltje of Italiaans gerecht. Ons personeel zal zich altijd inspannen om u een ervaring te geven waar velen voor terugkomen!

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in Mierlo en omstreken. Dit heeft er voor gezorgd dat wij de stap hebben genomen om een tweede filiaal in Someren te openen.

Wij hopen u snel te mogen begroeten voor een hapje en/of drankje op ons zonovergoten terras, of knus binnen bij Del Limone.

 
Foto 25-03-19 17 06 56760d6067-a2ee-425e-b047-86ca38a614bb

 

 

Del Limone in het nieuws


Lees over ons in het Eindhovens Dagblad


 Jos v. Bree in Studio 040

 Probeer eens ons pizzapakketje to-go! Leuk om, zeker in deze quarantaine-tijd, zelf uw Del Limone pizza's te maken. U kunt de pizzapakketjes bestellen en later thuis bereiden, op bijvoorbeeld een pizzasteen. Zelfgemaakte Del Limone pizza's bij u thuis in Geldrop, Helmond, Mierlo- Hout, Brandevoort, Nuenen en omstreken.

 

 


 

Reviews

 

5star

Dit is echt een aanwinst voor Mierlo. Een zaak met goede pizza's en pasta's ontbrak hier nog wel in het dorp. Ze zitten er nu ongeveer een jaar en ik kan alleen maar zeggen dat de kwaliteit erg goed is aangezien wij niet alleen hier pizza en pasta eten. De pizza's blijven hier toch wel het lekkerste eigenlijk. De 4.8 sterren van de 5 bij Google reviews zegt natuurlijk ook wel iets. Dit is zeker meer dan terecht want het is een erg goede pizzeria/mini ristorante met ook nog eens een leuk terras buiten. Daar gaan we in de toekomst zeker nog eens zitten om een lekkere Peroni te drinken met een goede pasta en/of pizza. Dylan, Simone en de rest van het team, echt bedankt voor al het goede eten en de Brabantse gezelligheid. 


5star

Wij werden vanavond aangenaam verrast door de heerlijke pizza's die we geserveerd kregen in de keurige zaak! Zoals je dat in Brabant verwacht en in de rest van Nederland hoopt, zeer vriendelijke en gastvrije bediening. Makkelijk te vinden in het centrum, met parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand van de molen. Wij zaten op Recreatiepark/Bospark 't Wolfsven en vanaf de receptie is het maar 5 auto minuten (2,5 km) rijden. Absoluut een aanrader!!


4star

Mooie nieuwe zaak in Mierlo.. Genoeg keuze: pizza's, pasta's en broodjes. Je kan afhalen of binnen zitten. Er is ook een klein terras. De pasta die ik gegeten heb was erg lekker en ruim voldoende. Vriendelijke mensen die de zaak runnen. De pizza's roken ook lekker dus die ga ik de volgende keer proberen.


5star

Super, eindelijk een gezellig Italiaans restaurantje lekker dichtbij in Mierlo! Dat was wat ik hier echt mistte in de buurt. Lekker eten en gezellige, gastvrije medewerkers!