0492-231117 voor afhaal

Johan Frisostraat 10 Mierlo

Over ons

Wij zijn Dylan Ploegmakers en Simone Allard, sinds een aantal jaar tijd woonachtig in het Mierlose Kersendorp. Nadat wij enige ervaring binnen de horeca hebben opgedaan is het idee bij ons ontstaan om onze eigen pizzeria te openen. Dylan bakt al geruime tijd pizza' s met zijn foodtruck 'De Rijdende Pizzaboot'. Het recept en de manier van bereiden werd opgemerkt door klanten. Deze pizza' s verdienen een vaste locatie! 

Daarnaast vinden wij het van belang dat men zich op hun gemak voelt binnen onze zaak. Het interieur nodigt uit om plaats te nemen en daar te genieten van een warm kopje koffie, een borreltje of Italiaans gerecht.

Wij hopen u snel te mogen begroeten voor een hapje en/of drankje op ons zonovergoten terras, of knus binnen bij Del Limone.

Del Limone in het nieuws: 

https://www.ed.nl/geldrop-mierlo-nuenen/nieuw-restaurant-in-mierlo-zet-in-op-pizza-pasta-en-pane~a14e57d4/https://studio040.nl/nieuws/artikel/jos-van-bree-help-je-lokale-ondernemer

Probeer eens ons pizzapakketje to-go! Leuk om, zeker in deze quarantaine-tijd, zelf uw Del Limone pizza's te maken. U kunt de pizzapakketjes bestellen en later thuis bereiden, op bijvoorbeeld een pizzasteen. Zelfgemaakte Del Limone pizza's bij u thuis in Geldrop, Helmond, Mierlo- Hout, Brandevoort, Nuenen en omstreken.