0492-231117

Johan Frisostraat 10 Mierlo

Maatregelen tegen het coronavirus

Per 01-06 zal ons restaurant en het terras weer opengaan voor gasten. Wij zijn hier natuurlijk hartstikke blij mee en hebben zin om jullie weer te ontvangen.

Wij wijzigen onze openingstijden als volgt:

Dinsdag, woensdag en donderdag van 16:00 - 20:00. 

Vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 - 20:00.

Zoals vanzelfsprekend hebben wij en ons personeel maatregelen genomen tegen de verspreiding van het coronavirus. Wij wassen en desinfecteren regelmatig onze handen. Ook de pinautomaat en de deurklinken worden regelmatig ontsmet. Door het plexiglas scherm tussen onze medewerker en u als gast waarborgen wij een veilig bezoek voor u en een veilige werkomgeving voor ons personeel en onszelf.

De werkwijze die gehanteerd gaat worden per 1 juni is als volgt:

- U bent welkom om ons restaurant of terras te bezoeken mits u met leden uit hetzelfde huishouden komt óf met maximaal één andere tafelgenoot. Deze persoon hoeft niet uit hetzelfde huishouden te komen. Het is qua ruimte niet mogelijk om met meer dan één tafelgenoot te komen uit een ander huishouden. Een medewerker stelt u vragen over uw gezondheid bij binnenkomst en zal u vragen uw handen te ontsmetten.

- Een tafel binnen dient door u te worden gereserveerd. Buiten is reserveren niet verplicht, maar wel gewenst. U kunt zonder reservering bij ons navragen of er nog een tafel vrij is. Als dit het geval is kunt u, na een gezondheidscheck en ontsmetten van uw handen, plaatsnemen. Kortingsacties en actiedagen gelden alleen bij afhaal.

- Er wordt gewerkt met twee tijdvakken per avond. Van 17:00-18:30 uur en van 18:30-20:00. Dit om te voorkomen dat er veel verloop zal zijn in ons restaurant of daarbuiten.

- Het afhalen van maaltijden verloopt zoals u in de afgelopen tijd van ons gewend bent. Voor afhaal belt u naar 0492-231117. Wij spreken met u een tijd af, waarop u de maaltijd kan afhalen. Per 01-07 zal onze bezorgdienst komen te vervallen.                 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bellen naar 0492-231117. Voor meer informatie en richtlijnen willen we u verwijzen naar de site van de rijksoverheid.